Nyt voit maksaa jalkahoidon myös Epassilla!

Olen ottanut käyttöön Epassin, sillä voit maksaa jatkossa jalkahoidon.

Jalkojenhoitajan ammattitutkinto suoritettu!

Suoritin jalkojenhoitajan ammattitutkinnon Savon ammattiopistossa, tutkintotodistuksen sain toukokuussa 2023. Ammattitutkinnon myötä pystyn tarjoamaan entistä asiantuntevampaa, kokonaisvaltaista jalkojen hoitoa. Hoidetaan jalat kuntoon! Tervetuloa!

Nettiajanvaraus käytössä!

Nyt voit varata hoitoajan kätevästi netin kautta osoitteessa:
https://vello.fi/kauneus-ja-jalkahoitola-mirjami-palomaki/

Jäsenetu Tiinan Treenipalveluiden asiakkaille!

Tiinan Treenipalveluiden (www.tiinantreenipalvelut.fi) asiakkaille jäsenetu lymfahoidoista jalkahoidon yhteydessä.

mainos

Uutuushoito Hydra Dermabrasion!

Uudella monipuolisella Hydra Dermabrasion laitteella saa tehtyä kivutonta tehokasta ihonpuhdistusta, kuorintaa, tehoaineiden imeytystä, kiinteytystä ja kirkkautta iholle. Sopii kaikille ihotyypeille, hoidot räätälöidään yksilöllisesti kunkin asiakkaan tarpeiden mukaan.

Laitteessa on kuusi eri hoitopäätä; imukuorinta (Hydrofacial), ultraäänikuorinta sekä -imeytys, radiofrekvenssihoitopää, kylmävasara ja tehoainesuihku.

Hoito tehoaa mm. ryppyihin, juonteisiin, kiinteyden ja kimmoisuuden puutteeseen, ihon värihäiriöihin, rasvaiseen ja tukkeutuneeseen ihoon sekä suurentuneisiin ihohuokosiin.

uutta2022

Lymfa Boots -paineluterapiahoito

Lymfa Boots -paineluterapiahoito on erinomainen kaikille, jotka kärsivät turvotuksesta, kivusta ja epätasaisesta ihosta. Lymfaattisella paineluterapialla saadaan nestekierto paremmaksi kaikkialla kudoksissa.

Nyt myös lymfashortsit!

lymfa_shortsit
lymfaboots

Säännöllisellä Lymfa Boots -paineluterapiahoidolla selluliittikudos tasoittuu, rasva-aineenvaihdunta parantuu ja nestekierto tehostuu.

Lymfaattinen hieronta sopii erinomaisesti kaikille seisoma- tai istumatyötä tekeville turvotusten poistoon ja ennaltaehkäisyyn sekä runsaasti liikkuville lihashuoltoon.

Hoidossa tapahtuva painelustimulaatio edistää verenkiertoa. Kun veri virtaa tehokkaasti kehon läpi, se estää kehon sisäisten kudosten turpoamista.

Verenkierron tehostuminen taas kuljettaa runsaasti kehon toiminnalle välttämätöntä happea ja riittävä hapensaanti edistää vioittuneiden kudosten paranemista ja kiinteyttää ihoa.

Lymfa Bootseilla voidaan hoitaa ja ennaltaehkäistä myös suonikohjuja.

Toisen hoidon yhteydessä 15min 15€ ja 30min 30€.
Omana hoitonaan 15min 20€ ja 30min 35€

Kevyt olo Lymfa Bootseilla!

 

LCN SOFT PLASMA

lcn_soft_plasma

Pehmeämpi vaihtoehto alkuperäiselle plasmahoidolle. Aktivoiva, kiinteyttävä ja tehokas erikoishoito, joka on kivuton eikä jätä jälkiä eikä punoitusta. Hoito ei riko eikä vahingoita ihoa. Toipumisaikaa ei siis tarvita, auringon ottoa tulee välttää kolme vuorokautta. Hoidon aktivoiva vaikutus jatkuu iholla jopa neljän viikon ajan.

Hoidossa käytetään hyväksi plasmaenergiaa, jonka avulla avataan, aktivoidaan ja kiinteytetään ihoa. Samalla ihoon imeytetään tehokkaasti hoitoaineita. Hoito voidaan tehdä joko osaan kasvoja/kaulaa tai koko kasvojen/kaulan iholla, 2-4 viikon välein. Suositeltava hoitojakso on 3-6 kertaa, ihon tarpeiden mukaisesti.

Esteitä hoidolle on mm. sydämentahdistin, raskaus tai ihon tulehduselliset sairaudet.

softplasma1

DERMASTAMP PEN -MIKRONEULAUSKYNÄ

DermaStamp Pen -mikroneulauskynää käytetään ihon uudistamiseen, juonteiden silottamiseen, arpien hoitamiseen ja raskausarpien vähentämiseen. Tasoittaa ihon epätasaisuuksia entistä nopeammin, tehokkaammin ja kivuttomammin!

Mikroneulaus luo ihoon pieniä kanavia (ns. mikrovaurioita), minkä avulla aktiiviaineet pääsevät imeytymään ihossa syvemmälle. Mikroneulaus myös stimuloi ihon kollageeni- ja elastiinisynteesiä, mikä itsessään jo korjaa ja kiinteyttää ihoa sekä hidastaa ihon ikääntymisprosessi. Suositellaan sarjahoitona esim. viisi kertaa, kuukauden välein.

mikroneulaus

RIPSIPERMANENTTI

Ripsipermanentissa ripset taivutetaan kaartumaan ylöspäin samalla tavoin kuin ripsentaivuttimilla mutta tulos kestää useita viikkoja, jopa kaksi kuukautta tai kunnes ripsi luontaisesti uusiutuu. Permiksen yhteydessä ripset myös värjätään.

ripsipermis

LCN PLASMA HOIDOT

lcn_kuva1

PLASMA on innovatiivinen hoitomenetelmä, joka kiinteyttää ja kutistaa veltostunutta ihoa tasoittaen juonteita ilman plastikkakirurgisia leikkauksia. Plasmahoitoa tehdään silmien ja huulten alueelle, otsalle, nenänpieliin, poskien, leuan ja kaulan löysään roikkuvaan ihoon sekä vartalolle. Hoidossa puudutetulle iholle johdetaan energiaa neulalla, joka lähelle ihoa päästyään muodostaa pienen salaman. Iho kiinteytyy ja kutistuu välittömästi, plasmasalamalla tuotettu lämpö jatkaa kulkuaan dermikseen ja aktivoi ihon uusiutumisen ja pitkäaikaisen kiinteytymisen 3 kk ajaksi. Iholle jää pieni rupi höyrystymispisteestä 3 -7 päivän ajaksi. Hoidon tuloksen näet heti, mutta kiinteytyminen jatkuu vielä kuukausia.

plasmahoito

Itse hoidon tekeminen kestää n. 10 – 15 min + puudutus & konsultaatioaika. Käsittelyn jälkeen iholla esiintyy pientä turvotusta ja punoitusta noin päivän ajan. Käsittely voidaan uusia 8 – 12 viikon kuluttua samalle alueelle, mutta moni saa avun jo yhdellä hoitokerralla ja saavutettu hoitotulos kestää 2 – 3 vuotta. Hoidon hinta on 200 – 1000 € riippuen alueen koosta ja käytetystä ajasta.

plasmahoito

Sokeroinnilla paikat sileiksi!

sokerointi