NYT UUTTA! Kulmakarvojen laminointi

Rolly King kulmakarvojen laminointi, tutustumishintaan 45€!

 

UUTUUS! LCN SOFT PLASMA

lcn_soft_plasma

Pehmeämpi vaihtoehto alkuperäiselle plasmahoidolle. Aktivoiva, kiinteyttävä ja tehokas erikoishoito, joka on kivuton eikä jätä jälkiä eikä punoitusta. Hoito ei riko eikä vahingoita ihoa. Toipumisaikaa ei siis tarvita, auringon ottoa tulee välttää kolme vuorokautta. Hoidon aktivoiva vaikutus jatkuu iholla jopa neljän viikon ajan.

Hoidossa käytetään hyväksi plasmaenergiaa, jonka avulla avataan, aktivoidaan ja kiinteytetään ihoa. Samalla ihoon imeytetään tehokkaasti hoitoaineita. Hoito voidaan tehdä joko osaan kasvoja/kaulaa tai koko kasvojen/kaulan iholla, 2-4 viikon välein. Suositeltava hoitojakso on 3-6 kertaa, ihon tarpeiden mukaisesti.

Esteitä hoidolle on mm. sydämentahdistin, raskaus tai ihon tulehduselliset sairaudet.

softplasma1

DERMASTAMP PEN -MIKRONEULAUSKYNÄ

DermaStamp Pen -mikroneulauskynää käytetään ihon uudistamiseen, juonteiden silottamiseen, arpien hoitamiseen ja raskausarpien vähentämiseen. Tasoittaa ihon epätasaisuuksia entistä nopeammin, tehokkaammin ja kivuttomammin!

Mikroneulaus luo ihoon pieniä kanavia (ns. mikrovaurioita), minkä avulla aktiiviaineet pääsevät imeytymään ihossa syvemmälle. Mikroneulaus myös stimuloi ihon kollageeni- ja elastiinisynteesiä, mikä itsessään jo korjaa ja kiinteyttää ihoa sekä hidastaa ihon ikääntymisprosessi. Suositellaan sarjahoitona esim. viisi kertaa, kuukauden välein.

mikroneulaus

RIPSIPERMANENTTI

Ripsipermanentissa ripset taivutetaan kaartumaan ylöspäin samalla tavoin kuin ripsentaivuttimilla mutta tulos kestää useita viikkoja, jopa kaksi kuukautta tai kunnes ripsi luontaisesti uusiutuu. Permiksen yhteydessä ripset myös värjätään.

ripsipermis

LCN PLASMA HOIDOT

lcn_kuva1

PLASMA on innovatiivinen hoitomenetelmä, joka kiinteyttää ja kutistaa veltostunutta ihoa tasoittaen juonteita ilman plastikkakirurgisia leikkauksia. Plasmahoitoa tehdään silmien ja huulten alueelle, otsalle, nenänpieliin, poskien, leuan ja kaulan löysään roikkuvaan ihoon sekä vartalolle. Hoidossa puudutetulle iholle johdetaan energiaa neulalla, joka lähelle ihoa päästyään muodostaa pienen salaman. Iho kiinteytyy ja kutistuu välittömästi, plasmasalamalla tuotettu lämpö jatkaa kulkuaan dermikseen ja aktivoi ihon uusiutumisen ja pitkäaikaisen kiinteytymisen 3 kk ajaksi. Iholle jää pieni rupi höyrystymispisteestä 3 -7 päivän ajaksi. Hoidon tuloksen näet heti, mutta kiinteytyminen jatkuu vielä kuukausia.

plasmahoito

Itse hoidon tekeminen kestää n. 10 – 15 min + puudutus & konsultaatioaika. Käsittelyn jälkeen iholla esiintyy pientä turvotusta ja punoitusta noin päivän ajan. Käsittely voidaan uusia 8 – 12 viikon kuluttua samalle alueelle, mutta moni saa avun jo yhdellä hoitokerralla ja saavutettu hoitotulos kestää 2 – 3 vuotta. Hoidon hinta on 200 – 1000 € riippuen alueen koosta ja käytetystä ajasta.

plasmahoito

Sokeroinnilla paikat sileiksi!

sokerointi

Sokerointihinnat: kainalot 20 €, bikiniraja 25 €, sääret 35 €, brassi 55 €

Nyt uutta tehokkuutta kasvohoitoihin!

Radiofrekvenssi sekä neulaton mesoterapia+sininen ledvalohoito

Kiinteyttävä kollageenin muodostusta aktivoiva radiofrekvenssihoito, suositus 6-8 kerran sarjana noin viikon välein. 3 kerran sarjahoito 207 € jolloin yhden hoidon hinnaksi jää vain 69 €

Neulaton mesoterapiahoito, imeyttää hoitavia aineita ihoon tehokkaasti ultraäänen ja sähköimpulssien avulla. Voidaan tehdä omana hoitonaan tai käyttää muiden hoitojen yhteydessä  lisätehosteena.

Bielendan tehokkaat happohoidot eri iho-ongelmien hoitamiseen!

ibt

Yksittäisen hoidon hinta 75 € ja 4 kerran sarjahoito 240 € jolloin yksittäisen hoidon hinnaksi jää 60 €